Muay Thai -ohjelma ja laihtua

Muay Thai on upea taistelulaji Thaimaassa. Se on hyvä keino lisätä kehon voimaa, joustavuutta ja saada lihaksia kunnolla. Nykyään ihmiset maailmassa tiesivät hyvin muay thai kick boxing. Suurin osa ihmisistä on mielenkiintoista oppia Muay Thai. Muay Thai avautuu miehille, naisille, aikuisille ja lapsille. Se on turvallista liikuntaa ihmisille. Viime päivinä Muay Thai on suosittu taistelulajien urheilu maailmassa. Muay Thai kickboxing pystyy perustamaan kehon aineenvaihduntaa polttamaan ei-toivotut kalorit. Se on auttanut sinua rasvaa vastaan ​​ja laihtua. Kun harjoitellaan Muay Thai kickboxing ihmisiä voi nähdä monia edistystä kehon rakentamiseen. Paitsi että sinä olet vahva, mutta myös tehokas kehon immuunijärjestelmän kehittämiseen.

Useimmat ihmiset saavat Muay Thai -harjoittelun edut. Muay Thai kickboxingilla voit parantaa itsepuolustustyötäsi ja -tekniikkaa. Se on erittäin hyödyllinen niille naisille, jotka haluavat parantaa itsepuolustustaan ​​huonoilta ihmisiltä. Muay Thai kick-nyrkkeily opettaa ihmisiä kurittamaan jokaisessa toiminnassa. Muay Thai kickboxing on erinomainen tapa parantaa kehon kestävyyttä ja kestävyyttä Muay Thai -harjoittelun avulla. Muay Thai-oppitunneilla on joitain harjoituksia kuten; juoksu, lenkkeily, venyttely. Venyttely on tärkeä harjoittelu Muay Thai -harjoittelussa. Jokaisen oppilaan tulisi harjoitella, lenkillä ja venyttelyllä 5-10 minuuttia ennen Muay Thai -oppituntia. Se tekee kehosta joustavamman. Venyttely on erinomainen harjoitus Muay Thai kickboxing -tekniikan tehostamiseen. Kaikki ruumiinosat pitävät olkapäästä, rintakehästä, hauisista on tärkeä osa Muay Thaimaassa. Kun harjoitat venyttelyä, voit tehdä istuntojen alussa ja lopussa. Juoksu ja lenkkeily ovat halvinta harjoittelua Muay Thai kickboxing -koulutuksessa. Muay Thai kickboxingin käyttämiseksi kaikkien taistelijoiden tulee harjoitella myös kumppaninsa kanssa. Shadow-nyrkkeily Muay Thaimaassa on tärkeä visualisointi todellisessa taistelukilpailussa. Varjo-nyrkkeilyssä kaikki Muay Thai -hävittäjät tuntevat paremmin kilpailun. Muay Thai kickboxing -leirillä; opit varjo-nyrkkeilytekniikan yksinkertaisessa yhdistelmässä 1, 2, 3 ja 4 vasemmalla jab-tekniikalla, oikealla suoralla tekniikalla, vasemman koukku-tekniikalla ja oikealla uppercut-tekniikalla.

Leave a Reply