Paras käytäntö, jotta lapsesi oppii Muay Thai

Muay Thai -ohjelmien opetus lapsille on hankalaa. Heidän pehmeän fysiikan ja nuoren mielensä kestää kovaa harjoittelua vuosien ajan. Kouluttajan on oltava hyvin tietoinen eri ikäryhmiin kuuluvien lasten tekniikoista. Tässä artikkelissa mainitaan harvat strategiat.
Nuoremmat ovat vaikeampia opettaa:
Nuoremmat tarvitsevat enemmän hemmottelua ja motivaatiota saada koulutettua. Taistelulajit, kuten Muay Thai, ovat monimutkaisia ​​liikkeitä pelkkää täydellisyyttä. Tällä pohjalla pienen lapsen ymmärtäminen sen merkityksestä on aivan kuin puun leikkaaminen veitsellä. Suuri sosiaalinen paine ja itsetuhoiset fysiologiset reaktiot pitävät pallon pyöriessä.
Ikä 4-5; liian aikaista aloittaa
Tämän ryhmän lapset tuskin ymmärrä äidinkieltä ja tässä tilanteessa odottaa heitä hallitsemaan Muayn liikkeitä on typerä ajatus. He käyttivät vanhempien ympäröimänä ja alkoivat tutustua kamppailulajiin kineettisellä tavalla. He koskettavat, tuntevat, ja he jopa katsovat asioita ympärillään, mutta tarttuvat niihin vain, kun he valmistautuvat sekä fyysisesti että henkisesti.
Opettajan on oltava pirullinen hyvä viihdyttäjä:
Lapset oppivat nopeammin ystävällisessä ympäristössä. Jos kouluttaja on töykeä ja tiukka harjoittelu on resistiivinen. Toisaalta leikkisä luonnonopettaja voi opettaa jopa monimutkaisia ​​liikkeitä hyvin nopeasti. Vanhempien ensisijainen tehtävä on valita leiri, jossa kouluttajat ovat lapsia ystävällisempiä.
Koulutus-videot toimivat hyvin:
Heidän mieltymyksensä saavat enemmän videoita kuin todellisia keskusteluja. Antaa heidän katsella harjoitusvideoita ja näyttää heille havainnollistavia liikkeitä elokuvissa. Se auttaa heitä tarttumaan koulutukseen eikä luo mitään porsaanreikiä.
Lopuksi, pidä mielessä myös rentoutumista. Pidä loma varatun rutiinitehtävien välillä. Ota ne mihin tahansa rannalle tai lapsille. Se johtuu siitä, että hyvästä terveydestä huolimatta stabiili mieli on myös tarpeen oppia Muay Thai.

Leave a Reply