“Lamnamnoonlek Noikafaeboran Camp on tunnettu Varauksen Duang iloinen.

Duang Sakchaichot vahvistanut Lamnammoonlek Nuikafaeboran muay thai Campille valmis tulemaan master pari nyrkkeilijä seuraavat Superbank Rattanabundit yliopiston jälkeen hän on osoittanut hyvä muodossa useita otteluja. Sitä paitsi viimeistään ottelun hän on voittanut Roichiang Choinatawee sekä saavat paljon rahaa Suek OneThongChai on viime 26 maaliskuuta 2014 mennessä viimeinen ottelu.

 

Viime aikoina Lamnammoonlek Noikafaeboran Camp, opetuslapsi Duang Sakchaichot on osoittanut hyvä muodossa toisen ottelun matkimalla muodossa Superbank Rattanabundit yliopisto. Sitä paitsi nyt hän on osoittanut hyvä muoto jatkuvasti kukistamalla Roichiang Choinatawee veikeys Suek OneThongChai viimeinen ottelu. Sitten, se tehnyt perustaja tai Duang Sakchaichot varma paljon hänen oppilaansa saattaa tulla varmasti master pari nyrkkeilijä koska sama koska Superbank mukaan hänen hyvä muoto osoittaa.

 

Sakchaichot sanoi, että hän uskoo, että Lamnammoonlek voivat seurata vaiheen Superbank tai 100 000 bahtia nyrkkeilijä varmasti koska nyrkkeily samaan tyyliin. Lisäksi Lamnamnoonlek on nyt osoittanut hänen hyvä muoto voittaja useita otteluja. Näin ollen se olisi parhaiten huomioon Muay Thai fanit innolla katsomassa hänen peli myös.

Leave a Reply