Oppiminen taistelulajit itsepuolustukseksi

Kamppailulajeissa on aina ollut valtava kiinnostus monille ihmisille. Fyysistä väkivaltaa – jotain, joka vie meidät pois, mutta myös onnistuu jotenkin vetämään meidät sisään. Siksi aktiivielokuvat ovat osa maailman suosituimpia – ja ihmiset todella nauttivat taidokkaasti koreografiassa taistelussa näyttö. Myös taistelulajit ovat todella suosittuja – mikä on varma osoitus siitä, kuinka suosittu väkivalta on – paitsi tämä saattaa kuulostaa.
Tietenkin on valtava ero nähdäksesi väkivalta kaukana, esimerkiksi televisiossa, kun olet täysin eristäytynyt kärsimästä minkäänlaista haittaa – ja ollessasi taistelussa itseäsi. Toinen kokemus voi olla traumaattinen – varsinkin jos et ole valmis. Ja Herra tietää, ettemme elä turvallisessa maailmassa. Maailmassa on vaarallisia ihmisiä, ja joskus meillä saattaa olla huono onnenne päästä johonkin niistä, ja tästä voi aiheutua fyysistä ristiriitaa.
Joten, miten menetämme itseämme sekä fyysisesti että psykologisesti, jotta voisimme vastustaa todellista fyysistä taistelua? Vastaus on helppoa – sinun pitäisi kouluttaa taistelulajeja. Jos olet todella samaa mieltä tämän ajatuksen kanssa, että sinun tulisi kouluttaa taistelulajit, jotta he olisivat paremmin valmistautuneita kohtaamaan suoran taistelun – niin suosittelemme, että yrität harjoitella Muay Thaiia. On melko helppoa löytää harjoitusleiri, missä asut, koska tämä taistelulaji ja urheilu ovat todella suosittuja kaikkialla maailmassa, ja mahdollisuudet ovat, että löydät Muay Thai-koulun lähellä asuinpaikkaa.
Et vain oppii puolustamaan Muay Thaimaan kanssa, mutta voit myös parantaa kuntosi tasoa. Älä ota meihin vääriä – nämä muutokset eivät tule yön yli. Sinun täytyy työskennellä todella kovaa sitä kuukausien, jopa vuosia loppuun, jotta saat kaiken hyödyn irti. Mutta hahmon vahvistaminen, jota kokeilet prosessissa, on enemmän kuin meikki aikaa ja vaivaa tekemiseensi. Ja voit nauttia itseäsi myös Muay Thai -tapahtumassa.

Leave a Reply