Voit rakentaa hyvää terveyttä Muay Thai: n kanssa

Ihmisille on erittäin tärkeää tehdä harjoituksia säännöllisesti. Itse asiassa, mitä nykyään tiedämme sanalla “harjoittelu”, olimme aika ajoin elämäntapa. Ihmiset tarvitsivat liikkua joka päivä vain, jotta he voisivat selviytyä. Heidän tarvitsee kuroa alas ja päästä ylös – he tarvitsivat käyttää kehonsa voimaa käyttämään mitä luonto on heille antanut.
Mutta nykyään meillä on taipumus ottaa kaiken itsestään selvänä. Olemme onnistuneet lisäämään tällaista mukavuutta elämäämme, emmekä edes tarvitse liikkua lainkaan menemään elämäämme. Voimme asua mukavasti omissa kodeissamme, emmekä edes tarvitse päästä ulos. Voimme tehdä rahaa verkossa ja tilata ruokaa suoraan kotiisi. Mutta tosiasia on se, että mitä me teemme – emme voi koskaan hämätä luontoa.
Meidän on silti siirrettävä yhtä paljon kuin meidän oli siirryttävä takaisin päivinä. Kehomme ovat riippuvaisia ​​liikkumisesta – joten riippumatta siitä, kuka olet, sinun on sisällytettävä jonkinlainen liikunta päivittäisessä elämässä, jotta pysyisit terveinä. Terveydesi riippuu suoraan siitä, kuinka usein liikut. Tässä on vihje siitä, kuinka kaukana olemme kulkeneet oikeasta tiestä – lihavuuden esiintyvyys on kauhea. No, yksinkertainen tapa laihtua on tehdä joitakin liikuntaa.
Ja emme välitä siitä, mistä lähtökohtasi on – voit silti pystyä ainakin tekemään jotain tässä mielessä. Mahdollisuudet ovat, että voit tehdä muutamia pudotuksia juuri nyt, riippumatta siitä, millaista muotoa olet. Ja jos et voi tehdä mitään push-up-toimintoja – voit silti tehdä joitakin helpompi vaihtoehtoja – polven työntö on hyvä esimerkki.

Leave a Reply