“Kwag” tietää tavat Muay Thai ympyrä.

Sia Kwag P.K. vahvisti, että vaikka hän on uusi nyrkkeily ympyrä, mutta hän tietää kaikki säännöt ja tavat nyrkkeily ympyrä hyvällä tavalla. Sitä paitsi hän ei ole itsekäs henkilö siirtää hänen nyrkkeilijä taistelemaan toisessa ohjelmassa varmasti, paitsi hänen tiimityö siirtää minun nyrkkeilijä taistelemaan ottelun. Joskus hänen kunnioittava aikuiset antaa hänelle auttaa heitä anna hänen nyrkkeilijät taistelemaan muut vaihtoehdot, mutta hän koskaan ole käsitystä liikkua hänen nyrkkeilijä taistelemaan toisessa ohjelmassa varmasti. Sitten hän antaa sinun nyrkkeilijä taistelemaan alkuperäisessä ohjelmassa siirtämättä toisen ohjelman muut ihmiset ajattelevat.

 

Sia Kwag P.K. tai P.K. Sanchai Muai Thai Yim esiin vasta toimittajat Muai Siam kertoi, että hän on uuden nyrkkeily ympyrän, että hän tietää sääntöjä ja tapoja thainyrkkeilystä ympyrä hyvin olematta itsekäs liikkua hänen nyrkkeilijä taistelemaan toisessa ohjelmassa tietenkin pomo. Päinvastoin se voisi olla paitsi tiimityöskentelyn hänelle kertoa hänen nyrkkeilijä toisessa ohjelmassa tai joskus kunnioittava aikuiset anna hänen auttaa, koska elämme samassa yhteiskunnassa. Toisaalta hän on koskaan ajatellut siirtyä hänen nyrkkeilijä taistelemaan toinen.

 

Lisäksi Sia Khwag sanoi että hän ei ehkä liiku hänen nyrkkeilijä taistelemaan toisessa ohjelmassa varmasti ja jos sinun nyrkkeilijä on otteluissa taistelemaan jatkuvasti, hän ei ehkä liiku häntä taistelemaan toinen ottelu, paitsi hänen nyrkkeilijä, joka ei ole mikä tahansa ottelu taistelemaan. Lisäksi voi olla, jos kunnioittava aikuiset haluaa antaa aplodit joissakin tapauksissa. Lisäksi hän haluaisi kiistää kukaan sekä hänen paljon vastuuta. Sitten hän voi olla itsekäs, niin hän kaikkien oltava yhtenäinen ja luoda nyrkkeily ympyrä on kukoistaa tekemällä hyviä asioita vain.

Leave a Reply