Muay Thaimaan vaikutus Thaimaahan terveydellesi

Muay thai on yksi suosituimmista ihmisten kysymyksistä – ja siihen on erilaisia ​​vastauksia. Jotkut sanovat, että sinun ei tarvitse korostaa paljon. Jotkut sanovat, että sinun täytyy nukkua enemmän. Jotkut sanovat, että sinun on otettava ravintolisät. Mutta käytännöllisesti katsoen kaikki ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että sinun on harjoitettava jotain tai jotain parempaa terveyttä.
Tämä ei ole jotain, mikä on aivan liian vaikeaa tehdä. Loppujen lopuksi kehomme menestyvät liikkumisessa ja perusperiaatteena on – “käytä sitä tai menetä se”. Mutta vaikka saatat ajatella, että voit liikkua kaikin tavoin muotoon tai muotoon ja saada terveellisempi sen takia – niin olet väärässä. Uskokaa tai älkää, on joitakin huonoja tapoja käyttää – tavoilla, jotka paitsi eivät paranna terveytesi, mutta voivat myös vahingoittaa kehoa.
Ja jopa paras tapa harjoitella tähän mennessä voi pilata terveytesi, jos et sovella sitä oikein. Siksi koulutus on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit saada, jos välitätte syvällisesti terveydestasi. Esimerkiksi miten kyykkyjä, paino- tai painoarvoa pystytään vahvistamaan potilaasi, nokkasi, nivelet ja muut alemman ja ylävartalon osat – tai se voi tuhota polvet. On olemassa yksi kriittinen virhe, jonka aloittelijat pyrkivät tekemään, kun he tekevät kyykkyjä – sitä kutsutaan valgus-vikaksi, ja se tapahtuu, kun polvet luhistuvat sisäänpäin eikä ulospäin, kun teet liikkeen. Tehty kunnolla, kyykky voi lisätä lihasten voimaa ja kokoa ja parantaa jalkaosi yleistä rakennetta. Siksi haluat oppia lisää oikeasta muodosta.

Leave a Reply