Matkustaminen Muay Thaimaan kanssa

Oppiminen päästää irti ja päästää irti on yksi vaikeimmista asioista, joita voisimme tehdä ihmisinä. On myös vaikeinta päästä eroon joistakin tottumuksista jonkin aikaa. Luomme tapamme elämästämme, mikä on täysin luonnollista, mutta jos se ei ole varuillaan, sillä voi olla vakava haitallinen vaikutus terveyteemme ja psykologiseen hyvinvointiimme. Joten, mitä teemme, jos huomaat, että saamme polttaa työskentelemällä lakkaamatta pitkään aikaan?
Helpoin ja tehokkain ratkaisu tähän ongelmaan olisi ravistaa asioita hieman ja mennä lomalle jonnekin. Uuden asuinalueen ja vuoden kestävien tapojen poistaminen ei ole ylellisyyttä, kuten monet ihmiset tuntevat – mutta se on ihmisen perusedellytys. Siksi päästäkseni kotikaupungestasi aina kerran on yksi ihmisen perusihmisistä ja tarpeista, joita sinun on täytettävä parhaan kykynsä mukaan.
Joten olemme todenneet, että lomalla meneminen on jotain, mitä sinun on tehtävä riippumatta siitä, kuka olet. Sinun täytyy käsitellä haitallista ajattelumallia, että lomalla meneminen on ajanhukkaa ja ylellisyyttä – kun voisit työskennellä kovaa kotona samanaikaisesti. Vaikka se on ihailtavaa, että olet valmis uhrata loman töitä töihin – on silti totta, että tämä käyttäytymismalli ei saa sinua minnekään.
Saada muutaman päivän pois työstä muutaman kuukauden välein ja yritä mennä jonnekin mini loma. Ulkomaalaisen turisti on yksi mielenkiintoisimmista ja palkitsevimmista kokemuksista, joita voit saada. Riippumatta siitä, haluatko mennä vuorelle, rannalle tai missään muualla – se on silti älykäs investointi aikaa ja rahaa varten, jos haluat mennä jonnekin kaukana kotoa, ainakin jonkin aikaa.

Leave a Reply