“Panpayak” on vielä kuuma; se voi odottaa taistelujen Suek OneThongChai.

Ouan Muengnon vahvisti, että Somchit Wankaew ja hän ei koskaan saanut kontaktin Thongchai aiemmin niin miten tuo Panpayak Chitmeungnon Suek OneThongChai taistelussa on edelleen ihme. Jos promoottori yhteyttä häntä, hän on valmis Poista jonoon Thongchai käymättä toinen ihmiset, koska Panpayak on nyt hänen jonon taistelemaan pitkällä aikavälillä. Sitten tämä 8 Huhtikuu 2014 jälkeen hän on toinen ohjelma tarttua mestari 118 kiloa Suek Lumphinin mestari Kirkkrai, hänen lupauksensa myös.

 

Ouan Muengnon tai Suek Chitmeungnon tiimityötä paljasti Muai Siam toimittajat että aiemmin promoottori Thongchai ei ollut ottanut yhteyttä häneen antaa Panpayak taistelussa viimeinen ottelu. Lisäksi hän myönsi, että viime Thongchai käytetty jotta olla järjestäjä; kuitenkin nyt Somchit tulee olla pää nyrkkeily leirillä samoin kuin on edistäjä sijasta hänet. Sitten nyt Somchit on täysi oikeus suorittaa velvollisuutensa, mutta jos Suek OneThongChai on minun nyrkkeilijät taistelemaan teoissa, ryhmätyöskentely ota hänelle itse. Näin ollen jos hän on valmis, hän kannattaa poistaa minun jonossa varmasti. Panpayak on nyt lisäksi hänen jonon taistelemaan pitkällä aikavälillä lisäksi 8 huhtikuuta seuraavan taistelusta, jota on taistelu ahne mestari Suek Lumphinin Krikkrai toinen ottelu. Suek OneThongChai se täytyy sitten odottaa että seuraava jono hänelle.

 

Ouan kävi ilmi, että aina Somchit Wankaew on koskaan yhteyttä hänelle jotta Panpayak taistelussa Suek OneThongChai; Jos hän yhteyttä hänelle, hän on valmis Poista jonoon häntä antamalla hänelle puhua itse lähettämättä toisen henkilön puhua hänen kanssaan. Sitä paitsi nyt Panpayak on hänen pitkä jono taistelemaan ja jälkeen tämä 8 Huhtikuu 2014 tulee olemaan toinen ymmärtämään Muay Thai Mestari ottelu 118 kiloa Lumphinin mestari Kirkkrai toinen ottelu. Toisaalta suuri laulu on yhteyttä häntä läpi toiselle henkilölle, mutta Somchit vielä ole samaa mieltä tästä aiheesta, lukuun ottamatta myöntää heidän puhua.

Leave a Reply