Parantaa terveyttäsi Muay Thaimaan kanssa, kun olet lomalla

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on ravistaa asioita aina kerran ja mennä lomalle jonnekin. Rut, jonka saamme päästä, voi muuttua tapana, jolla on mahdollisuus pilata terveytemme. Mutta jos voit yhdistää tämän matkustamisen lomallasi parantaaksenne terveyttäsi samanaikaisesti – saat molempien maailmojen parhaat puolet ja tulet takaisin parempaan henkilöön.
Joten, mitä voit tehdä, kun olet ulkomaisessa maassa parantamalla terveyttäsi ja kuntoa? No, yksi voit käyttää tilaisuutta luoda oman ikioma harjoittelujärjestelmä. Tyypillisesti, kun olet matkalla – olet vapaa velvoitteistasi, sinulla ei ole mitään punnittava mielessä asioita, jotka sinun pitäisi tehdä kotiin. Käytä tätä aikaa todella harkitsemaan, mitä sinun tarvitsee tehdä – ja luoda liikuntajärjestelmä on yksi parhaista asioista, joita voitte tehdä juuri löytämässäsi vapaa-ajalla.
Riippuen siitä, kuinka kauan olet lomalla, voit jopa luoda tavan käyttää. Näyttää siltä, ​​että useimmissa tottumuksissa sinun on työskenneltävä kovalla työllä kolmen tai neljän viikon ajan automatisoimalla niitä. Alkuvaiheen jälkeen sinulla ei ole minkäänlaisia ​​asioita, joilla ei ole tahdonvoimaa (suurimmaksi osaksi), ja harjoitustyö tulee luonnollisesti.
Itse asiassa parasta, mitä voisit tehdä, on käyttää aikaisin aamulla 3-4 kertaa viikossa. Tämä asettaa ilmapiirin koko päivän – ja jos käytät aamua tuottavaan toimintaan, kuten liikuntaan, niin koko päiväsi on tuottavampi määritelmän mukaan. Sinusta tuntuu energisoiduksi ja virkistäväksi, valmiina vastaamaan päivän haasteisiin. Ja taas, voit saada tämän uuden tavan kotiin kotiin kanssasi.
Jos kaikki muu epäonnistuu, voit mennä 20 minuutin ajaksi päivittäin. Tämä parantaa sydän- ja verisuonijärjestelmän tilaa ja auttaa sinua polttamaan liikaa kaloria. On parasta, jos työskentelet paikassa, jossa on suhteellisen puhdasta ilmaa – lähellä rantaa tai saarella jossain on täydellinen.

Leave a Reply