Matkustaa ja oppia hämmästyttävästä urheilusta

Meillä ei ole samaa etua ja tarpeita, kun etsimme Muay Thai -koulutusleiriä. Tavoitteet ja taitotaso voivat vaikuttaa kuntosalille, jota me valitsemme. On kuitenkin ominaisuuksia, jotka sinun on harkittava, kun etsit laadukasta kuntosalia. Nämä ovat ammattimaisen ja luotettavan kuntosalin ominaisuuksia Thaimaassa.

Luettelo ominaisuuksista, joita sinun täytyy etsiä Muay Thai -harjoittelualueella Thaimaassa
Koulutusleirin löytäminen, joka sisältää kaikki nämä ominaisuudet, on vaikeaa. Varmista, että pyrkii etsimään kuntosalia, joka sisältää eniten näitä ominaisuuksia varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä.

Sen pitäisi olla puhdas
Ensimmäiset matkustajat Thaimaassa luultavasti eivät välitä paljon, jos kuntosali oli hieno ja mukava. He eivät kiinnitä huomiota kouluttajien hygieniaan niin kauan kuin heille tarjotaan kovaa Muay Thai -harjoittelua. Valitettavasti, jos et pidä leirin puhtautta, saatat joutua sairastuvuudelle, josta puuttuu koulutukset ja harjoitukset, joita olet maksanut.

Turvallinen ja suojattu
On tärkeää, että pysyt loukkaantumisestasi Muay Thai -harjoittelun aikana. Kamppailulajeja harjoittajat ja ammattitaitoiset taistelijat uskovat, että vammautuminen on pahin asia, joka voi tapahtua sinulle. Varmista, että leiri kiinnittää huomiota heidän turvallisuuteensa. Niillä pitäisi olla korkeatasoiset terveys- ja turvallisuusvaatimukset, joita yleensä tavataan kehittyneessä maassa.

Laadukkaat laitteet
On tavallista nähdä Muay Thai -leiri Thaimaassa, jossa on huippuluokan harjoittelulaitteita. Sinun on kuitenkin varmistettava, että se on vielä optimaalisessa tilassaan. Tarkista pussi ja varmista, että se on kunnolla täytetty. Tutki kouluttajan tyynyjä ja analysoi, onko sitä vielä tarkoituksenmukaista käyttää.

Tilava
Kun kuntosali on tilava, sinun ei tarvitse koskaan odottaa, että vuorosi on lyödä laukkua. Vahingon saamisen riski on myös vähäinen. Et halua maksaa ilmoittautumismaksua vain löytää itsesi tekemättä jatkuvaa varjo-nyrkkeilyä.

Top Notch Trainers
Ihmiset päättävät matkustaa Thaimaahan ja oppia Muay Thai, koska se antaa heille mahdollisuuden työskennellä erinomaisten kouluttajien kanssa. On kuitenkin myös mahdollista, että kohtaat kovaa kouluttajaa. Hyvä kouluttajan pitäisi pystyä motivoimaan sinua, opettamaan erilaisia ​​tekniikoita ja kiristämään taitojasi ja korjaamaan köyhän ryhtiasi ammattimaisella tavalla.

Opiskelija- ja opettajasuhde
Muay Thai -leirillä pitäisi olla vähintään yksi kouluttaja jokaista 3 opiskelijaa kohden. Kaikki tämän numeron korkeammat arvot voivat vaikuttaa koulutuksen laatuun. Se voi myös vetää istuntoa, koska muiden opiskelijoiden on oltava raskailla pusseilla. Muista, että kouluttaja ei anna sinulle mitään palautetta pussityöstään ja varjo-nyrkkeilyltä.
Kun etsit huipputasoa Muay Thai -kuntosalia Thaimaassa, varmista, että kiinnität huomiota näihin ominaisuuksiin varmistaaksesi, että he tarjoavat laadukasta koulutusta.

Leave a Reply