Chun ilmoittaa pari muay thai leireillä luettelot kuukauden loppuun.

Promoottori Chun Kertphet on tehnyt luettelon nyrkkeilijät monet muay thai leireillä Suek Kertphet uusi ottelu lähetetään 28 maaliskuuta 2014 Lumphinin Ramintra perjantain jotenkin tekemällä luettelo kuuma nyrkkeilijät tunti; eli Kusakornnoi S. Chulasane edessä entinen mestari 115 kiloa Lumphinin tai Yokphet Yodatsawin kuljetukset sekä toinen pari nyrkkeilijä tai Ponkit Sorchor Wichitpadreaw kostaa Dang S. Plernchit.

 

Suek Kertphet uudessa ohjelmassa se asettaa tämän kuun lopussa tai 28 maaliskuuta 2014 Lumphinin Ramintra perjantain. Sitten järjestäjä Chun Kertphet on tehnyt joitakin pari nyrkkeilijät olipa pieni uusi tähti nyrkkeilijät uusi tähti tulevaisuuden nyrkkeilijät alkaen hyvä muay thai leireillä tai hot pari nyrkkeilijä tällä hetkellä, kuten Kusakornnoi S. Chulasane edessä entinen mestari 115 kiloa Lumphinin tai Yokphet Yodatsawintransports; voittaja voi saada rahaa useita satatuhatta kylpyamme.

 

Singkaserm Banponlameungdee sanoi, että nyt sitä pitäisi tarkistaa sitä onko Ponkit Sorchor Wichitpadraew on menettänyt Pisteet Dang S. Plernchit muay thai Campille selvitys ongelma vasta kehotuksesta hardway erotuomari. Kuitenkin tukea pari nyrkkeilijä, sitä tulisi odottaa muutama päivä täydellisenä tietää todellinen pari nyrkkeilijät luettelot. Sen sijaan ovat jotkut pari nyrkkeilijät taistella tässä ohjelmassa, kuten Phetchedsee SorThianpho muay thai Campille edessään Mai istua T. Yod, pieni koko nyrkkeilijä tai Koko Paemeanburi edessä tuoreen muodossa Plangyao tai Phetrung Sitsornong, jotka koskaan menetä kenellekään jälkeen Phetnarin Luakkhaonai päin Banlangngen s. Pinnapat muay thai harjoitusleiri Sprinter Luak Borkor Watsaksri edessä Phetkarat Chitmuengnon. Seuraavaksi on vasemmalla kaksi pari nyrkkeilijät tehdä lista, joten ryhmätyöskentely ilmoittaa nämä luettelot toimittajat ja muay thai-fanit tietää myöhemmin.

Leave a Reply