“Maklak Sititisukto muay thai camp” täyttää “Dennongkae” taistella Sukkelasti.

Kuka menee kenenkään kanssa olisi hurrattaisiin toinen pari nyrkkeilijä Suek Chu Chareon Muai Thai on tämä 17 maaliskuuta 2014 Maklak Sititisukto muay thai Campille ja Dennongkae Mahachaiphattana. Lisäksi Otea Charumeung on katsottu tässä pelissä, että on syytä saada rahaa. Lisäksi Maklak saattaa näyttää hänen strategia taistelussa sekä Nongkae Näytä kyynärpäät taistelevat, niin pari nyrkkeilijä voisi olla hauska niitä varmasti. Tämän seurauksena häviäjä voi epäonnistua ohjelman tietenkin.

 

Suek Chuchareon Muai Thaimaan 17 maaliskuu 2014, Angmor Chuchareon Aramwong on tehnyt luettelon master pari nyrkkeilijä välillä Jussi Srisuriyanyothin päin Khunsueklek A. Kwangmeung on myös toinen pari nyrkkeilijä tai Maklak Sititisukto muay thai Campille edessä Dennongkae Mahachaipattana ja tukevat pari nyrkkeilijä tai Sakmongkol 96 Pheenang edessä Sibmean S. Trakudthong jälkeen Rawee Kornnakornsri edessä Phetnamngam S. Meeudorn Choktawee Teedet 99 edessä Phetkamphang S. Sommai, Ploysraboat Fasairesort Phetphupha Hangthongyaowarat, Naramit T. Samfangkan edessä Phetsraboat Fasairesort ja Rakangthong päin Pliklock Suwityim edessä.

 

Taistelevat toinen pari boxer Maklak Sititisukto muay thai Campille ja Dennongkae Mahachaipattana Otea Charumeung tai ryhmätyöskentely on nähnyt arvoinen rahaa koska strategia lajikkeet Maklak ja Dennongkae hyvä elbowing. Sitten häviäjä epäonnistumiseen ohjelman ja tämä peli voi olla veikeys varmasti.

 

Otea paljasti, että pariskunta nyrkkeilijä on hyvä koska erilaisia lahjoja, kuten Maklak ja hyvä nyrkit lajikkeita ja kyynärpäät Dennongkae piristää. Näin ollen jokainen niistä voi epäonnistua tämän ohjelman ja pari nyrkkeilijä voi olla huvittavaa se, joka voi piristää ilman tuikkivat silmät.

Leave a Reply