Erotuomari tietää, että “Suek OneThongChai Muay Thai” ei ole valmis setup.

Kaew Meungkarn tai suhdetoimintaan officer Rachadamnern Thai nyrkkeilystadion hyväksyä, että äskettäin Thongchai Rattanasuban on ollut yhteydessä minulle kertoi tuomari, että se ei ole valmis asennus Suek OneThongChai on tämä kolmas maaliskuussa 2014 Rachadamnern Thai-nyrkkeilystadion. Lisäksi ovat ilmoittaneet tätä edellyttää erotuomari tietää jo, ja hän on raportoitu tämän edellyttää executive erotuomari tietää myös. Se on tuomari häntä.

 

Kaew Muengkarn tai Rachadamnern Thai-nyrkkeilystadion suhdetoimintaan virkamies osoitti mieltään Muai Siam toimittajille “mitä aikaisemmin Thongchai Rattanasuban voi setup seuraavan ohjelman jäsenen 3 maaliskuuta 2014; Nyt hän ilmoitti kuitenkin peruuttaa tämän ohjelman viime 9 helmikuu 2014. Sitä paitsi hän otti yhteyttä itse ilmoittamaan erotuomari Rachandamnern nyrkkeilystadion peruuttaa tämän ohjelman, joten tuomari ilmoitti executive lautakunnat jo myös. Sitten se tuomari valiokuntien ennen raportin tämän edellytyksenä on kaikkien uudelleen.”

Leave a Reply