Thai club pyhä seremonia on suuri.

On Suek ihme Muai Thai maailmanperintöluetteloon lähetetään tämän 17 maaliskuuta 2014 Wat Langkhakhao sijaitsee Wat Mahathat Phranakornsriayuttaya. Lisäksi on asettaminen jalkeilla Thai pyhä seremonia iskostua art oppilaat kutsumalla kiinnostusta nyrkkeily leirejä osallistua toimien säilyttämisen kulttuurista, Thai nyrkkeily. Sitten se voi ottaa yhteyttä ammatillisen nyrkkeily sports Clubille Thialand tai Srimeung Singsuanngen.

 

Jälkeen ammattitautien nyrkkeily urheiluseuran Thaimaa, Matkailu Thaimaa ohjelma liittyä, se on ihme Thai nyrkkeily heritage tämä maanantai 17 maaliskuuta 2014 mennessä väliaikainen nyrkkeilystadion sijaitsee Wat Lang Kha Khao Wat Mahathat Phranakorn Sriayuttaya maakunnan erityinen nyrkkeily-ohjelma. Lisäksi sinä päivänä on paljon toimintaa ja yksi kaikkien ehkä Thaimaan pyhä seremonia indoktrinoida art oppilaat. Kuin thaimaalaiset, on ulkomaalaisten liittymään tässä tilaisuudessa säästämiseksi Thai nyrkkeily taide ja hyvää kulttuuria. Näin ollen jokainen kiinnostunut tällaista toimintaa yhteyttä ammatillisen nyrkkeily sports club Thaimaa, asiantuntijoiden tai Srimeung Singsuanngen suoraan.

Leave a Reply