Miten löytää oikea Muay Thai Campille tarpeisiisi

On kirjaimellisesti kymmeniä Muay Thai leirejä ympäri Thaimaata joten löytää Muay Thai Campille siellä ei ole oikeastaan vaikea tehtävä. Suuri määrä leireillä ei ole yllätys tämä on kansallinen urheilun Thaimaassa ja useimmat thait ovat yrittäneet Muay Thai koulutus ainakin kerran elämässään. Kuitenkin kaikki leirejä voi tarjota, mitä etsit. Heillä ei ole laatua samalla tasolla. Siksi sinun täytyy olla hyvin varovainen, joten jotkut tutkimus ja ottaa muutamia asioita huomioon ennen kuin päätät liittyä leiri.
Tavoitteet
Oletko harkitsee Muay Thai koulutus oppiakseen hyvä Itsepuolustus tekniikkaa? Liittyy Muay Thai camp osa teidän laihtuminen suunnitelma? Jos tiedät mikä on tavoite (tai maalia) voi löytää leiri helposti. Kaikki leirit ovat laitteidenjahenkilöstönyleisethygieniaolosuhteet tavata tiettyjä tavoitteita. Kun olet valinnut tavoitteesi, voit kysyä ne auttaa tai ei.
Oletko varma, että osallistutte Muay Thai camp
Tämä on toinen suuri virhe, että aloittelijat tekevät. On monet taistelulajien kuntosalit Thaimaajotkut niistä tarjoavat karate kokemuksia kun jotkut niistä tarjoavat eri aasialaisten taistelulajien, jotka ovat tyypillisiä naapurimaissa. Varmista, että olet liittymässä Muay Thai camp, joilla perinteistä Muay Thai on harjoiteltu.
Asianmukaista koulutusta
Sinun täytyy löytää Muay Thai camp, joka on kouluttajia, jotka ovat päteviä ja kokeneita. Heidän on tiedettävä kuinka voit ohjata sekä naisten ja miesten eri ikäisille. Yleensä valmentaja, joka on yli 10 vuoden kokemus alalla pidetään laadun valmentaja. Heidän on tiedettävä kuinka työskennellä aloittelijoille, jos tämä on ensimmäinen kerta Kamppailulajeissa camp.
Hinta
Harjoitusohjelmista hinnat ovat yleensä matalia, mutta eivät ohjaa hinta, kun teet lopullisen päätöksen. On parempi maksaa hieman enemmän ja saada asianmukaista koulutusta asianmukaisella tavalla sen sijaan, että säästää rahaa ja harjoitus heikkolaatuisen paikka, joka sijaitsee epämiellyttävä ympäristö.

Leave a Reply