Muay Thai training camp-Valmistaudu ennen kuin liittyä yhteen

Joten on vihdoin päättänyt saada ensimmäinen askel ja liittyä Muay Thai Campille. Olet luultavasti yrittäisivät kuinka koulutusta leireillä näyttää koska monia myönteisiä arvosteluja löydät verkossa. Uusi Muay Thai leireillä avataan kaikkialla Thaimaassa, lähes joka viikko ja ihmisiä, jotka ovat jo koulutus ja ihmisiä, jotka harkitsevat alkaa harjoitella tätä urheilua määrä on valtava. Jotkut haluavat selvittää fyysisiä rajoituksia, kun taas toiset haluavat tulla pro Muay Thai taistelijoita.
Muay Thai koulutus on vaikea haaste. Koulutuksen luokissa voi olla uuvuttavaa myös niille, joilla on tiettyjä kunto tasolla. On harvoin henkilöä, joka on valmis aloittaa täyden koulutuksen, kun hän liittyy leiriin. Joten kysymys on, miten valmistautua, ennen kuin aloitat koulutusta.
Jos haluat on onnistunut ja nopeammin aloittaa leirin olisi aloitettava Ilmastointi harjoitukset. Aloita käynnissä tai kävely pidempään ja kohtalainen Painonnosto harjoitukset alkavat. Älä pelkää, jos ei ole aikaa aloittaa nämä harjoituksiin ennen kuin liityt Muay Thai Campille. Ei ole sattumaa, sopimaan ensimmäisenä ja päälle, että on ihmisiä liittymään Muay Thai leireillä on vain laihtua. Olet aloittelija ja näin saat tarvittavaa huomiota ja opastusta kouluttajat.
Kun aloitat koulutuksen täytyy alkaa kuunnella. Älä hämäänny Muay Thai ottelut olet katsellut Televisiota tai pelejä olet pelannut. Todellinen Muay Thai koulutus Thaimaassa on jotain muuta. Kuunnella teidän kouluttaja ohjeita ja neuvoja. Lisätietoja vastaan paremmin on suorituskykyä.
Löytää hyvä Muay Thai harjoitusleiri on toinen tärkeä asia. Muista katsoa leiri, jossa on tarvittavat laitteet, joiden avulla voit saada raiteilleen nopeasti. Katso, jos leiri on riittävä luokkaa tarpeisiisi. Lisätietoja mahdollisten kouluttajien heillä on kokemusta, tietoa, ja ne ovat ammatillinen, mitä he tekevät?
Toivomme, että nämä vihjeet auttavat tehtävänä on parantaa terveyttä ja itsepuolustuksen tekniikoita liittymällä Muay Thai harjoitusleiri.

Leave a Reply