“Sangmanee” haluaa taistella Thai nyrkkeily.

Sangmanee SorThianpho muay thai harjoitusleiri on paljastanut, että hän haluaisi palata taistelujen Thai nyrkkeily vielä kerran ennen koulutus itse nyrkkeilijä; hän haluaisi taistella 120-121 puntaa kaikkien kanssa.

 

Nyt Sangmanee on yksi kaikki nyrkkeilijät piristi ylös on rakas nyrkkeilijä kansanvaalilla kahdeksas Siam Heikki palkinto ja supertähti nyrkkeilijä kuin hän on paljastanut Siam Heikki jälkeen liittymällä uusin selvitys on toimittajat viime keskiviikkona Golden Tulip-hotellissa on Praram IX, että “Vaikka peli amatööri Yuth Olympic hänestä ei onnistunut , hän tekee tämän virheen parantaa ja olla opetus taistelevat toinen ottelu.

 

Lisäksi Sangmanee tai 16 vuotta vanha nyrkkeilijä Phuket maakunnassa paljasti että “itse asiassa haluan olla taas taistelevat Thai nyrkkeily uudelleen, mutta on henkilöiden siitä. Kuitenkin en haluaisi kadota tätä peliä niin kauan ja olen syntynyt tämän urheilun Thai nyrkkeily. Näin ollen haluan taistella 120-121 puntaa kaikille muay thai leirit ja vanhempi yksi kertoi, että tämän vuoden huhtikuussa minulla voi olla uusi ottelu taistelemaan. Siksi aion ansaita rahaa ja ehdottaa uutta peliä minulle myös vanhempi sopimusta noudatetaan.”

Leave a Reply