“Peankhon” taistelee “Kumarndoi” ankarasti.

Thep Thamma tai Suek yhden Thong Chai tiimityötä on hyväksynyt sen, nyt hän on tuonut Peankon taistella Kumarndoi 117 kiloa 30 marraskuuta, 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi tämä on paino, joka Peankon on koskaan taistellut ennen. Sitten iso kappale haluaisin tietää hintaa hänen taistelevat tässä pelissä.

 

Thep Thamma tai Suek yhden Thong Chai tiimityötä paljastui, että nyt Peankon T. Surat Daewroj on osoittanut hänen kuuma muodossa menettämättä kaikille 10otteluita. Samoin promoottori Thongchai kysyi ryhmätyöskentely hinta Peankhon taistelemaan, mutta ei ole yksi, joka voi kertoo tästä aiheesta selvästi. Lisäksi se tekee suuri laulu tuntuu olla mukava hinta. Kuitenkin hänen kuuma avulla hän voi saada iso hinta varmasti, erityisesti siitä, että Muay Thai suosikkisi fanit Suek yksi Thong Chai. Ja hän on voittanut useita otteluja.

Leave a Reply