“Chamuakthong” on kohdannut kostaa.

“Miesten Naram” tai Suthep Manop tai Chamuakthong S. Yupinda tukevat tiimityö on quaranteed tämä ottelu että nyt Chamuakthong on parempi kehon kunnossa kuin aiemmin taistelevat Yodwicha s. Bunyasit muay thai Campille kuin Suek Phetyindee tai erikoisia ottelu Lumphinin historia ottelu Praram IV 7thFebruary perjantain toinen pari nyrkkeilijä valmis 2014. Huamit tai Sumate Siasattabongkot on varma, että Chamuakthong ehkä onnistunut tämän ottelun varmasti.

 

Kun Chamuakthong S. Yupinda on menettää Pisteet Yodwicha s. Bunyasit muay thai camp viimeisen ottelun viimeisenä tiistaina 7 tammikuuta 2014 Lumphinin Thai boxing Stadium, nyt tällä hetkellä hän on hänen uusi mahdollisuus taistella Yodwicha jälleen tämän perjantaina 7 helmikuu 2014 Lumphinin Thai boxing Stadiumilta. Tässä ottelussa Yodwicha on lisäksi bargained hänen painonsa Chamuakthong 3 kiloa tai 135-138 kiloa. Suthip Manop tai Chamuakthong tukevat tiimityötä siis todella luottaa siihen, kun hän on kouluttanut Chamuakthong Samui Island Surajthanee maakunnassa etukäteen harjoittelemaan 13 kolikon Praram IX olemaan voittaja.

 

Lisäksi hän on varmasti, että Chamuakthong voi taistella arvoinen investointeja muay thai fanit varmasti sekä Huamit tai Sumate Siasattabongkot tai muay thai harjoitusleiri, joka ei todella varma, että Chamuakthong voi voittaa Yodwicha Bunyasit tässä ottelussa on erinomainen nyrkkeilijä 100,000 bahtia tietenkin johtaja.

Leave a Reply