“Chankrit” on harjoitellut kuukaudessa taistelemaan “Chalongrat”.

Nyt Chankrit A. Phimonsri on harjoitellut 2 kuukautta olotilaansa hyvä runko jälkeen pysähtyä pitkin kertaa. Lisäksi tässä pelissä hän taistelee Chalonglat S. Rachabut Suek Bangrachan koskevan 19 Joulukuu, 2016. Lisäksi, jos hän on osoittanut hyvä muoto seuraavassa pelissä, tiimityö Bangrachan voi nostaa hänelle paljon mainetta ja prestige.

 

Pok Mahachai on osoittanut, että kun Chankrit on voittanut tulokset Yodkhunsuek Rachaphat kylä Chombueng, hän on kadonnut itse pitkään kertaa ennen käytännössä hänen nyrkkeily leirillä. Sitä paitsi nyt hän on hyvä elin tilansa valmiina taistelevat seuraavan ottelun varmasti.

 

Suek Bangrachan komentaja Phrachuab Paoin on määrittänyt Pok Mahachai, Wanbowee ja Meenae Luakkongsei hoitaa nyrkkeilijät. Samalla tavalla nyt Palangmai tiimityö on tukenut luettelot nyrkkeilijät, eli Khomkert Phetportoror taistelee Adddam Teedet 99, toinen tai Rachasree SE 2000 taistelevat Datefangkhong Sirilakmuaithai, Chankrit A. Phimonsri taistelevat Chalongrat S. Rachabut, Toto T. Thawat taistelee Phetchiangkhwan Nayoksomdate, Sanityuttachonburi kanssa Luakrak Panphet Sitkruphak S. Sutthip, Cheddaew Oumkatongchiangmaiyim kanssa Sankrai Teemuenglei ja Yodkhunphon Sorror Charin taistelee Phetpadsan Singnawaarwut.

Leave a Reply