“Kumarnthong” on iloinen taistelemaan “Tawanchai”.

Seuraavassa ottelussa Kumarnthong Chitmeungnon taistelee Tawanchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim 123/122 kiloa kun hän taistellut tämän kanssa yhtä 122 punnissa aiemmin ottelu ja on häviäjä. Tällöin Ouan Muengnon on katsonut, että seuraava ottelu on huvittavaa taistelevat parhaiten. Lisäksi uskotaan, että Kumarnthong on mahdollisuus olla voittaja paljon.

 

Viime ottelussa Kumarnthong Chitmuengnon on taistellut Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim saada 3-1 Pisteet koska hänen myöhään ahne tulokset, paitsi tekee viidennellä kierroksella. Lisäksi seuraavassa ottelussa tämä pari yksi taistelevat kuin toisella Suek Phetmuengnon 20 Joulukuu, 2016 Lumphinin boxing Stadium. Kumarnthong kuitenkin bargained paino 1 punta taistelemaan 123 kiloa, joten se on suuri mahdollisuus, että hän on voittaja.

 

Lisäksi on luettelot nyrkkeilijät taistelemaan tämän ottelun tähän seuraavasti: mestari jota tai Nawaphon Chokphraneefarm taistelee Lomnao, toinen tai Kumarnthong Chitmuengnon taistelee Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim, tukee yksi tai Kaka Paemeanburi taistelee Loengenlek Dabransarakham, Phetmuengthai Phetkertphet Nuengphayak Ph. Chareonphat, Aekach Sorchor Lekmuengnon Yodbuathong S. Siaphet kanssa kamppailevat , Orono Chanewitkorsrang kamppailevat Yodsingsingmarwin.

Leave a Reply