Kun “Malaithong” on harjoiteltu “Kumarndoi”, hän on menettänyt vain 1 kerran.

Malaithong Sakthewan tai entinen mestari Isuzu ja big boss Phetchareonwit nyrkkeily leirillä on hyväksynyt, että nyt Kumardoi on huonompi nimensä kuin Methee Sorchor Toi Padraew. Tuoreus, painon ja muodon se osoittaa, että hän ei ole ollut hänen huonompi suorituskyky kuin häntä. Näin ollen vakuuttaa, että saat pitkin 8 otteluiden sillä hän on siirrytty käytännössä Malaithong hänen nyrkkeily leiriin, hän menetti vain Phichitchai.

 

Malaithong Saktheewan on paljastanut toimittaja Muai Siam, kun Sorchor Wichit on tuonut Kumarndoi taistella Methee Sorchor Toi Padraew Suek Ruamphonkhonpadraew. Sitten tämä ohjelma on lähetetään 23 syyskuuta 2016 Lumphinin Ramintra boxing Stadium. Lisäksi kun Kumarndoi on harjoiteltu Malaithong 8 otteluiden, hän voitti 6 ottelut, sidottu varten 1 vastine ja menetti 1 vastine. Samoin taistelemaan Sprinter ottelu olen menettänyt ottelun lopulta menettää toivoa. Toisaalta hänen asemansa työperäisen nyrkkeilijä hän pitäisi ajelu velvollisuudekseen erinomaisesti voittaa sydämessä Muay Thai fanit. Siksi hänen pitäisi olla nyrkkeilijä taistelemaan jatkuvasti koska hänen parempi ruumiinsa kunnossa.

Leave a Reply