Edellyttäen, että “Morakot” haluaa tulla tunnetun yksi, hän pitäisi voittaa “Yodmongkol” ensin.

Chamnong Muengseema on bested huomioon Morakot Khomsaimai että kuin 100,000 bahtia mestari jota se pitäisi voittaa Yodmongkol Muengseema ensin. Lisäksi tämä ottelu Mongkol on harjoitellut itse erinomaisesti taistelemaan 123 kiloa, joten se ei pitäisi olla ongelmia. Lisäksi Morakot voi olla voittaja hänen lisää kokemuksia kuin hänen pari, yksi, paitsi hänen tuoreutta.

Suek Phetwittaya 21 syyskuuta 2016 Wittaya Phetsemeun on tehnyt luettelon Yodwittaya Phetsemeun Changsuek Kertthongrit sen jälkeen kun toinen tai Morakot Rattanabundit yliopiston Yodmongkol Muengseema, Lamnammoonlek Sakchaichote Hannu K. Kamphanat, Denkrengkrai Singmawin Muengchonlek Ph. Suanthong, Yodphuluang Huarongnamkhaeng Phodam Ph. Chareonphat taistella taistella taistella taistella taistella , Narongthong Phetsemeun Samorraphum s. Telakul, Bangkhlanoi Rattanabundit yliopiston Dabthong Phumphanmueng, Yodphet Kertkamthong Kittisak Phetsemeun ja Singphayak Singmarwin Saimongkol Ch. Haphayak taistella taistella taistella taistella.

Leave a Reply