“Yodwicha” voi tehdä paino ja anteeksi muay thai fanit.

Yodwicha s. Bunyasit muay thai Campille tai erinomainen nyrkkeilijä 2012 on paljastanut, että poistaa taistelevat Suek Phetyindee tai historian ottelu 7 helmikuu 2014 tapauksessa hän haluaisi sen anteeksi kaikkien myös tarkistettu, koska hän ei voi tehdä että paino todella. Sitä paitsi nyt hänen paino kasvaa, joten ottelussa hän taistella vähintään 137-138 kiloa ei ole pieni kuin tämän painon. Näin ollen muay thai fanit pitäisi tehdä ymmärrä tästä aiheesta myös.

 

Se tekee muay thai fanit pettynyt erinomainen boxer jKr 2012 tai Yodwicha s. Bunyasit muay thai Campille, joka oli jono taistella Suek Phetyindee tai historian match Lumphinin Thainyrkkeilystadion Praram IV Chamuakthong. Yodwicha ei kuitenkaan paino asti poistaminen tämän pelin kanssa pettymys. Lisäksi polvi nyrkkeilijä on paljastanut tämän pelin, että hän haluaisi anteeksipyyntö muay thai faneille poistaa pelin taistella kanssa Chamuakthong S. Yupinda iso ottelu viime 7 helmikuu 2014, koska hän ei voi tehdä paino ja nyt hänen paino kasvaa 71 kg poistamisesta. Näin ollen hän tuntee paljon pettynyt taistella tässä ottelussa.

 

Yodwicha s. Bunsit sanoi, että “Ensinnäkin haluan anteeksi muay thai fanit ja hallintorakenteelle poistaa iso ottelu, koska en voi tehdä tämän painon. Lisäksi nyt minun paino on 71kg. , joten voi taistella 135 kiloa ja ottelussa, minun täytyy taistella vähintään 137-138 kiloa. Lisäksi olen pettynyt kiistelemme historian peli, koska kaikki meistä haluaisivat taistella tässä pelissä. Toisaalta haluaisin muay thai fanit sääliä minua myös.

Leave a Reply