“Chun” on arvostettu, että Iso nyrkkeily leireillä koskaan jättää häntä yksin.

Tällä hetkellä Chun on kiitti päällikkö nyrkkeily leiri yhdessä tehdä työtä Muay Thai faneille poistumatta. Lisäksi hän on ihaillut Phraranchai, P.K. Sanchai, Chitmuengnon, Kertchareonchai, Dabphangkongphrab, Sitnumnoi, Arawan, Nayok A Thasala ja muut. Sitten he ovat mielessään koko ajan ja hän haluaa palkita heidän hoitaa sydämestään.

 

Jäsenen viime maanantaina iltapäivällä Chun on paljastanut, että hän on suoraan soitti toimittaja Muai Siam päivittäin Valmistuttuaan iso ottelu Lumphinin mestari Kirkkrai. Sitten nyt hän on todella tyytyväinen menestys kaikkialla Muay Thai fanit ja jännitystä pari niistä taistella hyvä tukevat. Siksi hän haluaisi Kiitos head nyrkkeily leireillä ei ole väliä Pharanchai Kodea Thungsong, P.K. Sanchai Muai Thai Yim Sia Khwag, Chit Muengnon Sia Chit, Kertchareonchai Kokert, Pangkongphrab Dabphang, Sitnumnoi Numnoi, Arawan Banglee Yala ja Nayok A Tha Sala Nayok A ym.

 

Chun Kertphet sanoi, että ne kaikki ovat saman perheen häntä, joten hän on tyytyväisiä kaikki toimii häntä rakkaudella.

Leave a Reply