Se tulee olemaan “Chomphikhwad ja Phetsila” taistella saada 400,000 bahtia.

Lisäksi ahne mestari pari yksi Chomphichit ja Phetthaksin on Phetsila Ph. Phat S. Sommai nyrkkeily leirillä taistella uusi tähti Sia Mor tai Chomphikhad Chuwattana myös. Sitten Otea mainitsi, että 400,000 bahtia ahne rahalla tämä ottelu olisi huvittavaa. Kuitenkin äskettäin Phetsila juuri menettänyt pelin takia hänen neuvotteluoikeuden 2 kiloa. Onneksi 8. marraskuuta vuonna 2016 seuraavassa ottelussa hän ei tarvitse tinkiä paino hänen pari, niin hän voisi olla mestari varmasti.

 

Otea tai Phrawit Kongthongsamut tai ammatikseen Palangmai ryhmä on osoittanut, että seuraavan ottelun Phetsila Ph. Phat taistelee kostaa Chomphikhad. Lisäksi voittaja voittaa 400,000 bahtia taistella Suek Chuchareon Muai Thaimaan ja Suek Savebuntham. Ja nyt Phetsila on harjoitellut Bangkapi S. Sommai ja A. Khwanmueng nyrkkeily leirillä aikaa Phetthaksin. Sen seurauksena nyt hän on valmis taistelemaan Chomphikhad.

 

Otea sanoi, että tällä kertaa Phetsila taistelee hänen pari yksi 124 kiloa kohtaamalla vaikea tehtävä. Samoin nyt Sia Mor on huolehtinut tämän nyrkkeilijä erinomaisesti paras harjoitellaan elämässään. Ja tämä ottelu on 2 pari nyrkkeilijät taistelevat keskenään Chomphichit ja Phetthaksin ja toinen Phetsila ja Chomphikhad välillä.

Leave a Reply