“Phetphailin” on osoittanut hyvässä kunnossa ja on jono taistelemaan.

Hirvi Kertphet tai yksi ammatillinen tiimityö Suek Kertphet paljastui, että nyt hän on valmis luomaan hyvä nimi Phetphailin Singbansrang. Lisäksi tällä hetkellä hän on tulossa näyttää tuoreen muodossa voittajia kaikissa otteluissa. Sitten tämän viikon tiistaina 13 marraskuuta vuonna 2016 kaikkien pitäisi tukea häntä koska hän taistelee Yodchatchai Huarongnamkhaeng. Sen jälkeen, jos hän on voittanut ottelun, hän on mahdollisuus taistella Weerachat Bunrasee tai Vill Phetkoson.

 

Nyt Phetphailin nimi on tiedossa Muay Thai fanien ja hirvieläinten Kertphet tai ryhmätyöskentely on käynyt ilmi, että se pitäisi hyväksyä, että nyt Phetphailin on hänen kehityksen strategiasta, erityisesti käytännössä Sia Khaek. Siksi tämä 13 marraskuuta vuonna 2016 hän taistelee Yodchatchai Huarongnamkhaeng torjumiseksi Vill Phetkoson tai kutsutaan Banlangngen s. Peannaphat kuin tulla on tunnettu tulevaisuudessa.

 

Lisäksi on mestari jota Suek Kertphet ja Suek Sitnumnoi asennus järjestäjä Chun Kertphet; eli Chatchai P.K. Sanchai Muai Thai Yim kamppailevat Peankhon Leknakornsri 119 puntaa jälkeen tukee yksi tai Siwakorn Kertchareonchai kanssa Singkhao Sitphuphantu Nuengphayak Ph. Chareonphat taistelevat Santose S. Watcharayim, Kraduaklek K. Klomklaew taistelevat Phalangphob Ph. Muengphet, Fahkhamram Sitkamnanphrasert kanssa Saksree Sakburiram, Yodphanu Sitdabmai taistelivat Lertchingchai Singnawaarwut ja Aek Sitnumnoi taistelevat Thabtimthong Th. Niyomsuk.

Leave a Reply