“Todellinen sinua” taistella tämän perjantaina lähetys alkaen klo 21.00

Suek totta You perjantaina 26 elokuuta 2016 se lykkää lähetysaikaa sillä 21.00 Näin ollen Muay Thai jalkapallofanit voi ennustaa jalkapallo tulos tuona iltana täynnä pari, niitä normaalisti. Lisäksi Suek totta You nyrkkeily ohjelman, tulee olemaan mestari jota tai Kwan S. Plernchit taistelevat Mongkolkaew S. Sommai tämän pelin.

 

Nyt se on läpäissyt 2 viikkoa yhä innostus jatkuvasti Suek totta You perjantaina nyrkkeily-ohjelma. Ja Phetyindee tiimityö kohteesta Rangsit International boxing stadium saapuu boxing Stadiumilta perjantaina 26 elokuuta 2016 surel. Näin ollen totta You kanava 24 mukauttavat nyrkkeily ohjelman asennuksen jälkeen vain perjantaina klo 21.00 lähetysajasta. Samoin Muay Thai jalkapallofanit katsella lähetyksetohjelma Myanmarin U-19 Invitational kupin 2016 Myanmar ja Thaimaa klo 18.30 tällä kanavalla samana päivänä.

 

Näin ollen on samaa mielenkiintoinen pari, ne välitetään; eli ensimmäinen tai Flukenoi Moosapanmai taistelevat Wattana Sitsongpheenong 111 kiloa, toinen CP nyrkkeily pyöreä tai Yod ja Portortor Thongthawee taistelee Yodsanchai S. Sophid 120 kiloa, CP nyrkkeily rond kolmannesta tai Nattaphon Nachiakwittayakhom taistelee Thepwarit Rawai Muai Thai 120 kiloa, mestari jota tai Khwan S. Plernchit taistelevat Mongkolkaew S. Sommai 131 kiloa. Lisäksi Rangsit boxing Stadium 26 elokuuta 2016 nyrkkeilyohjelma alkaa taistella, sillä 19.00 ja lähettää alkaen klo 9.00 – 23.00.

Leave a Reply