Se tarttuu mestari 4 parit tehdä jännitystä Lumphinin.

Promoottori Chun Kertphet on taata, että joka kerta, kun annetaan toimii Lumphinin pään setup Lumphinin mestari Kirkkrai, hän aina valittuna erinomainen niistä tehdä Muay Thai fanit kiinnostuneita katsomaan peliä. Lisäksi on suuri tai ratkaisemattomia ongelmia ymmärtää mestari 4 parit taistelevat tänä perjantaina 2 päivänä syyskuuta 2016.

 

Koska nyt, Muay Thai faneille katkaissut odottamaan katsomassa tätä ohjelmaa. Lisäksi tämä promoottori tai Chun Kertphet on hyväksytty Muay Thai fanien setup loistavan ohjelman. Ja tässä ottelussa se on iso ohjelma asetukset tekemällä mestari jota 100,000 bahtia eri ohjelmien luettelo oikeaan aikaan liian.

 

Jälkeen on mestari yhden tai Muengthai P.K. Sanchai Muai Thai Yim taistelevat Yodlekphet A. Phitisak sen jälkeen kun toinen tai Chuchareon Dabransarakham kneeing asti kiinni 140 kiloa Lumphinin Chamuakthong taistelija Muai Thai tukeva yksi tai Sittisak suojaamaan mestari Rambo, Mongkoldatelek ymmärtää Thaimaan 130 kiloa Phetmorakot Teedet 99 champion mestari , Ronnachai suojaamaan Lumphinin Phetrung, Pongsiri s. Siripong tarttua Lumphinin Raffee Kaewphayak taistelemaan Rungnarai ja ensimmäinen tai Pheemai Arawan taistella Kaew Pharanchai mestari mestari.

 

Chun on osoittanut, että Suek Lumphinin mestari Kirkkrai on 2 syyskuuta 2016, ryhmätyöskentely ja hän olla tyytyväinen pari niistä tehdä suuruuden Muay Thai fanit. Sitten tässä ottelussa se voi luottaa paljon setup suuresti, koska on olemassa useita yhdistelmä ohjelmia Sia Nao, Sia Sommai ja Somchit Wankaew Suek Chitmuengnon suosivat Muay Thai fanit. Kaiken kaikkiaan on 4 erinomaista pari niistä ymmärtää mestari tässä peliä.

Leave a Reply