“Kwag” on korostanut tehdä hyvä ilmapiiri piristämään jokaisen suosikki boxer nyrkkeily leireillä.

Sia Khwag P.K. osoitti mieltään että nyt hän on piristyi jokainen suosikki nyrkkeily leiri. Lisäksi kukaan on taistellut erinomaisesti saisivat gold olipa pieni tai suuri nyrkkeily leirillä. Sitten se voi lisätä hyvä ilmapiiri nyrkkeily Circle, vaikka se edellyttää uuden sukupolven nyrkkeilijät tulemaan nyrkkeily ympyrä paljon muuta. Kuitenkin ne ei pitäisi tulla taistelemaan kerrankin aikaa nyrkkeilystadion vain ja aiheuttaa paljon huonoja vaikutuksia tällä kehällä katosi.

 

Sia Kwag P.K. edistäjä P.K. Sanchai ja erinomainen asiantuntijat ovat osoittaneet, että hän haluaisi lisätä hyvä tunnelma tässä nyrkkeily ympyrässä. Sitten jokainen nyrkkeilijä, joka on taistellut erinomainen keino saada kultaa ilman pelätä. Lisäksi hän toivoo uuden sukupolven niistä taistelemaan nyrkkeily stadionilla paljon. Hän haluaisi nähdä ihmisiä, jotka tarvitsevat omat etunsa huijata tässä nyrkkeily ympyrässä. Siis jos se on näin, se aiheuttaa huono suuntaus tällä kehällä tulevaisuudessa.

Leave a Reply