Hyvä vinkki tuo kuuluisa muay thai Campille.

Komentaja Henrik Rachanon tai pään Rachanon nyrkkeily leirillä neuvoi vihjeen järjestää nyrkkeily ohjelma nykyaikana kukoistaa sekä lähettää kannustusta nostaa nyrkkeilijät tulla rakas nyrkkeilijä muay thai fanit Sailom RD, F 16 Rachanon Intreekhao Rachanon, Design Rachanon muay thai Campille riippumatta kaikkia ikäryhmissä Wacharachai Rachanon ja Kussakornnoi Rachanon. Viime aikoina Padsanlek Rachanon vain ymmärtäneet rakkaan nyrkkeilijä palkinnon kanava 7. Sitten tästä työstä Muai Siam tiimityö on pyytänyt kärki komentaja Henrik Rachanon tai Rachanon nyrkkeily camp johtaja siitä, miten menestyä jatkuvasti kuten nyt nyrkkeily leirilleen.

 

Komentaja Henrik sanoi, että “aluksi haluan kiittää jokaista senioreille ja muay thai fanit uskoa minua ja aina piristää tekemällä nyrkkeilijät taistelemaan jatkuvasti vasta on kuuluisia niistä luettelo. Sitten meille vihje tehdä luettelo nyrkkeilijät ei ole mitään erityistä, paitsi usko meidän perheen sekä puhuu ja konsultointi kaikissa aineissa. Lisäksi nyrkkeilijät kouluttajat voi onnea sekä lähettää kannustusta toisiaan ja hoidat opiskella ja työskennellä. Lisäksi tahansa haluaisiko tulla solider olen nostavat ne täysin tukemalla ja lähettämällä kannustusta heille tuottaa hyvää työtä. Lopuksi se pitäisi kiittää heidän uskoa meille ja se on varmasti Rachanon Thai nyrkkeily leirillä voi luoda hyvää työtä jatkuvasti.”

Leave a Reply