Vain pyytää häntä; “Wichit” on tehnyt palveluksen.

Sorchor Wichit Padraew löi huomioon joka järjestäjä ilmoittaa kaikki nyrkkeilijät nyrkkeily leirillä hänelle mitään väliä paikkoihin, aikaan, päivämäärät, pari nyrkkeilijät ja painotlistoja. Sitten hän tuo ne heti. Lisäksi nyt hän haluaisi on useita niistä Muai Dee Withee Thai ohjelma taistelemaan. Vasemmalla olevia, jotka eivät ole ilmoittaneet hänelle ei ehkä kuitenkin mahdollisuus taistella. Lisäksi kaikki ajan tasalla nyrkkeilijät voidaan taistella sopivista varmasti ilman huolissaan ottamalla yhteyttä hänelle suoraan.

 

Sorchor Wichit sanoi, että viime aikoina hän on NBT lähetykset ohjelma tai Muai Dee Withee Thaimaan hoitaa, joten se pitäisi olla useita pari, niistä taistelemaan tätä ohjelmaa. Lisäksi hänen nyrkkeily ohjelma on koskaan vedonnut ketään, niin aika taistella kenenkään kanssa voisi olla hänen päätöksensä. Siksi hän aina pyytää joku kerroit hänen nyrkkeilijät taistella häntä ensin antaa kunnia, niin kaikkien pitäisi antaa aina kunnioittaa häntä myös.

Leave a Reply