Vinkkejä selviytyä Muay Thai aloittelijoille

Aloittelijat tai kuten me toteamme yksinkertaisesti sanoen aloittelijoille, usein on vaikea jälkeen Muay Thai, se vaatii paljon kestävyyttä ja kärsivällisyyttä, niin tulokset tulevat kun prosessi tämä erityisesti taiteen käyttää koko aivojen ja päättäväisesti myös huomata kärsivällisyyttä. Muay Thai on kamppailulaji, joten lopeta ajattelu kuin lastenleikkiä pelata. Se vaatii sydän, sielu ja paljon energiaa. Challenge käyttämällä rookies on ne ei ole tietoa ja myös paha tapa tehdä paljon oletuksia, ja kun kyse yksinkertaisesti siitä, useimmat heistä vain antaa periksi. Muay Thai vakavasti ei ole osalta quitters, joten ennen kuin tuo selkään asti Muay Thai camp, muista, että kun olet, sinulla on todella hyvä huomiota pysyäkseen.
Muutamia vinkkejä, he voivat pitää kätevä laajentaa niiden selviytyminen vaihe Muay Thai koulutusta muutaman päivän.
1. kunto on avain – menettää kehon rasvan
Jos ovat ylipainoisia ja on löysä ja vetelä reidet, käsivarret ja muualla elin, on parempi silputa pois ylimääräinen rasva pois ennen kuin otat Muay Thai koulutusta. Onnistuu monin tavoin kuten sydän liikuntaa – sellaisia, jotka pumput sykettä niin pitkään, se voi käynnissä, hölkkä, uinti jne. Muay Thai eivät auttaa täydellinen laihtuminen, mutta myös huomata, että ylipainoiset ihmiset tapana antaa nopeammin kuin sopivat ihmiset. Joten kuntoon ensin ja sitten mennä eteenpäin.
2. Pidä silmäsi auki
On monia asioita, jotka eivät opetetaan, mutta tulee automaattisesti, elimistö että tietoon kokee vaikeuksia ja taistelua. Hardcore professional Muay Thai taistelija on yleensä paljon tällaista tietoa. Säästät aikaa, jos noudata tarkasti ammatillinen taistelijat taistelevat. Voit oppia niitä tuhlaamatta aikaa miettiminen ne itse.
3. panna sinun asia kiertelemätön ja pitää niistä kiinni
Aloittelijat ovat bug päästä etukäteen tasolle päivä 1, kuuntele, että ei tule tapahtumaan, se vie aikaa & paljon ja paljon käytännössä saavuttaa korkea Martial arts. Paras neuvo, jonka saat tästä artikkelista on, että kun aloitat koulutusta vaihe, yrittää oppia niin paljon kuin mahdollista, saada tosiasiat selkeästi, kiinni perusasiat ja käytäntöä kunnes saat täydellinen niitä. Elimistö automaattisesti signaalin, kun olet valmis etukäteen tasolle.
4. hangout kokenut taistelijat
Kun käynnistät koulutus Muay Thai leireillä etsiä ihmisten ammatillista kokemusta, oppia tuntemaan heidät ja yrittää hengailla heidän kanssaan. Jos mahdollista pyydä heitä kouluttaa sinua. Näin typeriä virheitä saada huomautti, ennen kuin ne tulevat myrkkyä.
Jos laitat tekoihin seuraavia vinkkejä sekä opetusta niin tulet arvostamaan kaikki jälkeenpäin.

Leave a Reply