“Khwan” palaa taistelemaan PPTV kanavalla.

Nyt Khwan S. Plernchit tai entisiä erinomainen muodossa ilmoitti palata jälleen, jotta suuruuden taistelut nyrkkeily-ympyrn. Sitten seuraavassa ottelussa hän on mestari jota taistella Suek Rachadamnern Superfight PPTVkanavan Kongnapha Srimongkol. Lisäksi tämä ohjelma lähettää tämän sunnuntaina 31. heinäkuuta 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi hän taistelee 131 kiloa.

 

Kaupungissa Khwan S. Plernchit oli ollut aiemmin pyydetty silmä Muay Thai fanien ottaa useita ohjelmia taistella jatkuvasti. Kuitenkin sen jälkeen hän oli kadonnut Bangkokista useita vuosia. Sitten nyt hän palaa Näytä hyvä muoto uudelleen olemalla mestari pari, yksi taistella Suek Rachadamnern Superfight PPTV kanavalla seuraavan ottelun.

 

Lisäksi Khun Sumate Siasattabongkot tai Mit Nakorn on todella luottavainen hyvä suorituskyky Khwan, mukaan lukien hänen onnea useita ohjelmia taistella jatkuvasti tulevaisuudessa ottelut hänen altis tehokkaammin ja paremmin. Sitten on varmasti että nyt hän saattaa palata Näytä vaikuttava lomake Muay Thai fanit uudelleen, varsinkin jos hän on saanut oivaa rohkaisua kaikille.

Leave a Reply