“Ouan” voi taata voittajat kaksi peräisin eri ohjelmia.

Tällä hetkellä on 2 pari, niistä eri ohjelmasta taistelevat tässä pelissä; eli Yodmongkol Muengseema taistelevat Phet A. Phimonsree ja Chomhoad välitön Ilmastointi kamppailevat Yothin F.A. ryhmän Suek Chitmuengnon 8 elokuussa vuonna 2016. Sitten on hauska peli, mutta nyt Auanmuengnon on hyväksytty, että hän on edelleen epävarma voittaja peli.

 

Suek Chitmuengnon, joka lähettää 8 elokuussa vuonna 2016 Rachadamnern, nyt lappu Meungnon on tehnyt luettelot master yksi tai Rambo Phetportoror taistelee Chuchareon Dabransarakham sen jälkeen kun toinen tai Sansatan P.K. Sanchai Muaithaiyim taistelee kaukata Chitmuengnon tukeva yksi tai Yodmongkol Muengseema taistelevat Phet A. Phimonsri Chomhoad välitön Ilmastointi taistelevat Yothin F.A. ryhmä , Kengkat s. Phekko taistelevat Fahmai P.K. Sanchai Muaithaiyim, Tawanchai P.K. Sanchai Muaithaiyim taistelevat Mangkornthong T. Morsri ja K. Kai s. Prasit taistelevat Nuengphayak Ph. Chareonphat.

 

Siksi Ouan osoitti, että kaksi jäljellä pari niistä eri ohjelmasta taistelemaan keskenään; eli Yodmongkol Muengseema taistelevat Phet A. Phimonsri ja Chomhoad välitön Ilmastointi taistelevat Yothin F.A. ryhmä. Lisäksi ne ovat molemmat erinomaisia yrityksiä, joten tämä peli on varmasti hauskempaa. Tällöin Muay Thai fanit pitäisi tulla piristää pari, yksi tästä pelistä paljon.

Leave a Reply