Tukea korkea suhde hänen koputtaa toiseen “Denkrengkrai”.

Tällä hetkellä Sia Wat Thungsong ilmoittaa tukea Denkrengkrai Singmarwin, jos hän voittaa Cherry Duangchaipor seuraavassa ottelussa. Lisäksi seuraava ohjelma on nimeltään Suek Phetwittaya, joka tulee setup 3 elokuussa vuonna 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi Khomthungsong tai Khomphayak Singmanee ja Pop Thungsong ovat varmasti että tässä ottelussa Denkrengkrai koputtaa hänen pari, yksi varmasti.

 

Viime aikoina toimittaja on paljastunut, että nyt Denkrengkrai on juuri muuttanut Singmarwin nyrkkeily leiriin. Ja nyt hänellä on erinomainen valmistelu, jotta voidaan todistaa hänen suorituskyky Cherry Dungchaipor. Samoin Sia Wat Thungsong tai supporter ilmoittaa tukemaan Denkrengkrai kanssa täysin niin, jos Denkrengkrai on tullut tämän ottelun voittaja.

 

Lopuksi Pop paljasti lopussa, että tässä ottelussa Cherry ei pitäisi vain paeta hänen nyrkkeilijä ja hän on varmasti, että hänen nyrkkeilijä voi kolhi tämä pari, yksi myös. Lisäksi Sia Wat Thungsong antaa Denkrengkrai paljon rahaa ainakin 20,000 – 30,000 bahtia, jos hän on voittaja tämän pelin ilman lukien kumppaneitasi tässä ottelussa.

Leave a Reply