“Kaukata” pitäisi taistella kansainvälinen ohjelma ottaa huolenpitoa “Kob”.

Kok Bangbon on kiinnostunut päästämään kaukata Sitniwat muay thai leiriltä taistella kansainvälinen ohjelma, niin hän määritetty työn Takoon Phongsupha Suek Muai Thai soturi löytää hyvä jonon kaukata taistelemaan ulko nyrkkeilijä. Lisäksi hän on varma kaukata muodossa ja hän haluaisi muuttaa tyyliä nyrkkeily häntä favor muay thai fanit myös.

 

Kok Bangbon sanoi, että “mukaan järjestää työtä Thai nyrkkeilyn kansainvälinen ohjelma, varsinkin Muai Thai soturi, maailman Muai Thai ja ammattitautien Muai Thai Club Thaimaa, tehty Kok Bangbon tai Muai Sit Niwat nyrkkeily leirin johtaja on kiinnostunut lähettää nyrkkeilijät osasto tai Takoon pidettävä huolta Takoon löytämiseksi ulko pari nyrkkeilijät taistella kansainvälinen ohjelma tai on hyvät mahdollisuudet taistella ulkomailla myös. Sitten on giant versio boxer tai kaukata Sitniwat taistelemaan jatkuvasti, erityisesti Omnoi boxing Stadiumilta. Kuitenkin pitäisi avautua mahdollisuus nyrkkeilijät hänen yksikkönsä taistella ulkomailla tai taistella kansainvälistä tavalla mukaan lukien säätää tyyli nyrkkeily kaukata suunnattu paljon enemmän markkinointiin.

 

Bangbon sanoi, että “haluaisin Kob tai Takoon hoitaa ulko nyrkkeily ohjelmat sekä kerroit kaukata taistella ulkomailla, koska hän on iso versio. Sitten haluan tukea häntä ja olen aina sitä mieltä Takoon työskentelee myös.

Leave a Reply