Se setup junior-ohjelma “Kertphet”.

Tiistaina 2 elokuu vuonna 2016 Onechainoi Singplapaknoi tai tunnettu nyrkkeilijä pieneen kokoon on valmis taistelemaan erinomainen toiseen pieneen kokoon nimeltä Palangphob Ph. Muengphet. Lisäksi hän käytti taistella hyvä suorituskyky niistä. Tässä ottelussa päällikkö nyrkkeily leiri siis todella luottaa siihen, nyrkkeilijä olemaan tämän ottelun voittaja helpostilomakkeessa.

 

Suek Kertphet taistelemaan pieni pari niistä Älä unohda katsella nämä pari niistä Lumphinin Ramintra nyrkkeilystadion; eli ensimmäinen tai paitsiossa Huarongnamkhaeng taistelee Sanchainoi Singbansrang sen jälkeen kun toinen tai taistelevat Palangphob Ph. Muengphet ja kolmas Onechainoi Singplapaknoi tai Khomphet Sitsarawatsia kanssa Khomphai Mahachaiphattana. Lisäksi nyt Dabwithee Chaingam tai pään nyrkkeily leirillä tai Onechainoi isä on paljastanut, että tämä ottelu Muay Thai fanit pitäisi tulla piristää sillä Onechainoi paljon hyvää harjoittelua ja koulutusta Banplapaknoi Nakornphanom maakunnassa. Sitten ei pitäisi olla ongelma hänelle, vaikka hänen pari tai Palangphob on polven nyrkkeilijä, koska hän on taistellut tehokkaammin niitä ennen.

Leave a Reply