“Oungbak” liittyvät uusi ottelu “Kaewkangwarn”.

Nyt Suek totta You on juuri yksi osa nyrkkeilyohjelma. Sitten tämä ohjelma tiimityö on hyvinä aikoina työskennellä perjantaina 5 elokuu, 2016 kansainvälisen Rangsit nyrkkeilystadion lähettää kanava 24 vuodesta 18.00 Lisäksi on lukuisia nyrkkeilijät liittyminen tällä nyrkkeily kehällä. Lisäksi on ensimmäinen pari, yksi; eli Kaewkangwarn Plewwayo kanssa Oungbak Sitsarawatsia. Lisäksi nyt Oungbak on kuuma muoto tässä iässä.

 

Siksi Oungbak sanoa, että tällä kertaa hän on todella iloinen taistelemaan tämän uuden ohjelman, niin hän maksaa hänen hyvä huomio olemaan pettymys Muay Thai-faneille varmasti.

 

Lisäksi tällä kertaa on mestari kerta häntä ymmärtää vyön mestari, joka on hyvä mahdollisuus hänelle paljon. Nyt Oungbak on harjoitellut itse, joten hän voi tulla olemaan voittaja tässä pelissä varmasti vaikka hän on hänen toinen esitys kuin hänen pari.

Leave a Reply