“Pankki” taistella “Phunluang” tai kuuma-lomakkeessa.

Phonluang Sitbunmee on valmis todistamaan Superbank Rattanabundit yliopiston suoritusta mestari jota Suek miljonääri Phetwittaya välitetään 3 elokuuta, 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Lisäksi hänen tuoreen muodossa ja hyvä kehon kunnossa, hän on voittanut hänen pari 6 ottelua jatkuvasti. Kuitenkin se pitäisi nähdä mahdollisuus ja kun viimeinen kierros osuma.

 

Yksi Suek Phetwittaya lähetetään 3 elokuuta, 2016 Rachadamnern boxing Stadium, Master nyt promoottori Wittaya Phetsemeun on tehnyt Phonluang Sitbunmee taistelemaan Superbank Rattanabundit yliopiston kanssa hänen tulevat takaisin torjunta Muai Thai luettelo. Toisaalta, nyt hän on kadonnut taistelevat lähes 2 vuotta, joten tämä ottelu, hän on iloinen taistella hyvä nyrkkeilijä superbank uudelleen. Lisäksi nyt hän on täydellinen laitostilansa hänen tuore avulla voittaa pari niistä 6 vastaa jatkuvasti.

 

Mitä enemmän tätä ohjelmaa on muille; eli master yksi tai Superbank Rattanabundit yliopiston taistelevat Phonluang Sitbunmee, toinen tai Yokwittaya Phetsemeun taistelevat ylimääräisiä S. Sirilak, Morakot Khomsaimai taistelee Yadfah Rairline, Suriyanlek Orbortor Kamphee taistelevat Kan K. Kamphanat, Yodwittaya S. Sirilak taistelevat Nuengphayak Ph. Lakbun, Anuwat Natkinphlala taistelevat Khanongsuek K. Kamphanat ja Denkrengkrai Singmarwin kanssa kirsikka Duangchaiphor.

Leave a Reply