Löydettävä uusi ratkaisu kostaa “Ball”.

Nyt Montai Sakmethee tai Teedet 99 nyrkkeily camp suuri kouluttaja on nähnyt Superball Teemuenglei heikkous, joten se löytää ratkaisu parantaa hänen suorituskykyä mestari. Lisäksi Teedet on suunnitteilla antaa suuria määriä rahaa hänelle liian jos hän voi voittaa Superlek tässä ottelussa.

 

Lisäksi nyt Superball Teemuenglei on pitänyt itse käytäntöä Teedet 99 ja Sia Tee Teedet voitettuaan Jamesak Sakburiram ja Chomphichit Sitsavebuntham. Sitten seuraavassa ottelussa kostavan Superlek Rattanabundit yliopiston master jokin Suek Chuchareon Muai Thai ja Suek miljonääri Savebuntham. Lisäksi tämä ottelu on lähetetään tänä keskiviikkona 27 päivästä heinäkuuta 2016 Rachadamnern boxing Stadium tuettava Sia Mor Chuchareon Raweearamwong. Kuitenkin, aiemmin Superball ovat pudonneet kolmannella kierroksella, mutta tällä kierroksella Montai Sakmeethee tai Teedet 99 suuri kouluttaja on todella luottaa siihen, että se ei ole samalla tavalla. Lisäksi se on muutos, jos hän on opiskellut nauhalta viimeinen ottelu suunnittelun uusi tapa.

 

Montai on antanut uutinen, että että Superball putosi Superlek ottelun tuolloin hän vielä ei kuulunut jäsen Sia Tee nyrkkeily leirillä. Lisäksi hänen menettää se oli koska hän astui niin voimakkaasti ilman venytystä lihaksensa osuma suoraan. Lisäksi Superlek on hänen taistella hänen isompi koko kehon myös erilaisia strategioita. Sitten tämä ottelu Superball haluaisi kostaa hänen hyvä huomiota ja tottele.

Leave a Reply