“Sia Mor” on todennut, että erinomainen kaksi pari niistä taistelee keskenään hauskasti varmasti.

“Sia Mor” on luettelot hyvä kaksi pari. eli Phetsaipha Sorchor Wichitpadraew taistelevat Khwan S. Plearnchit ja Phomthong Singbansrang taistelee Rittidate S. Meeudorn Suek Chuchareonmuaithai ja Suek Safebuntham. Sitten he taistelevat huvittuneena siksi, että suuri ja tunnettu nyrkkeily leireillä jäsen pitää uskoa asiantuntijoille maksaa paljon rahaa.

 

Lisäksi Suek Chuchareon Muai Thai tämä maanantai 27 kesäkuu, vuonna 2016 Rachadamnern, Sia Mor tai Chuchareon Raweearamwong ja Safebuntham Phakpho tehneet luettelot pari niistä mestari höyhen paino Rachadamnern tai Chomphichit Sitsavebuntham kostaa Superball Teemuenglei ja muita merkittäviä niistä; eli Phetsaifah Sorchor Wichitpadraew taistelevat Jaakko S. Plernchit, Pomthong Singbansrang Rittidate S. Meeudorn, Rachasak Teedet 99 taistelevat Chomphikhad Chuwattana ja muut taistelevat.

 

Eilisiltana Sia Mor on paljastanut siitä pari niistä tämän ohjelman että riemuitsevan hauskasti master niitä on muitakin taistella keskenään Sukkelasti koska tulossa iso, luotettava ja tunnettu nyrkkeily leirit. Lisäksi nyrkkeilyleireillä ovat Sorchor Wichit Padraew nyrkkeily camp, Sia Khwag P.K. nyrkkeily leirillä ja Tee Teedet 99 nyrkkeily leirillä. Lisäksi se sisältää Rachasak ja Superball taistella tätä ohjelmaa, niin uskotaan, että Sia Tee Teedet antaa suuria määriä rahaa tätä peliä. Näin ollen nyrkkeilijä asiantuntijoiden pitäisi jättää katsella tätä ohjelmaa ja maanantaina Rachadamnern ehdottomasti.

Leave a Reply