“Sorchor Wichit” on tehnyt luettelon “Phrakaiphet” tavata “Daterit”.

Jälkeen vastaa vaatimuksia Muay Thai kauan, nyt Sorchor Wichit Padraew ja ryhmätyöskentely tuo Phrakaiphet välitön Ilmastointi taistelemaan Daterit S. Phenphrapha jälleen. Lisäksi Daterit saa Phrakaiphet kostaa Suek Ruamkhonphadraew 5 heinäkuussa vuonna 2016 Lumphinin Ramintra boxing Stadium jälkeen hän on ollut Viimeisin ottelu Rangsit häviäjä viime 8 toukokuussa ennen.

 

Toisaalta viime aikoina Phrakaiphet välitön Ilmastointi vain tippuu Daterit elbowing häntä on Rangsit ennen seuraavaa lyömällä Daewfai Lumphinin kahdesti kertaa. Nyt on aika Daterit kostaa kanssa Phrakaiphet Suek Ruamphonkhonpadraew 5 heinäkuuta, vuonna 2016 Lumphinin Ramintra jälkeen hän jäänyt näyttämällä vaikuttava lomakkeen Muay Thai fanit. Siksi Sorchor Wichit sanoi, tämä pari saattaa olla hauska yksi varmasti.

Leave a Reply