Muay Thai fanit hyväksi Phayakthongkham version nyrkkeily ohjelma.

Litunent L tai Ying Phanitcha Theeradatephong tai naisten promoottori Phayakthongkham nyrkkeilyohjelma on tuonut hyviä nyrkkeilijät taistella Suek Phetkertphet tämän viikon tiistaina 31. toukokuuta vuonna 2016. Näin ollen on tungosta nyrkkeilijät tästä ohjelmasta; eli Banlangngen s. Pheannaphat Mareemat taistelemaan Raktemroi Sorchor Wichit Padraew kolmannen kerran jälkeen päin kuin kaksi kertaa aika ottaa käyttöön voittaja ja häviäjä. Siksi on hyvä muita nyrkkeilijät Liittymällä tähän ohjelmaan myös.

 

Suek Phetkertphetohjelma nyt se saattaa palauttaa antaa iloa Muay Thai fanit jälleen. Lisäksi nyt litunent L tai Ying Phanitcha Theeradatephong on valinnut kaikissa Phayakthongkham versiossa erinomaisesti. Näin ollen Muay Thai fanit ehkä hyväksi tämä ohjelma, varsinkin mestari jota Remat taistella kuin kolmannen kerran tehdä huvi varmasti.

 

Siksi tämä ohjelma voi koostua muita tunnettuja nyrkkeilijät; eli ensimmäinen tai Phetsanguan taistella Dateudom Singnawaarwut 106 kiloa, Khomphet Sitsarawatsia taistelemaan Kraduklek K. Klomklaew 100 kiloa Khunphon Sitkaewphraphon taistelemaan Hachalarm Sitphuphantu 131 kiloa, Phetsomphong Sorchor Wichitphadraew Phetphailin Singbansrang 107 kiloa ja tukevat nyrkkeilijä tai Chaila Sarawatphaemahathai Onemeechok Phuhongthong 116 puntaa jälkeen toinen tai Pomphet Singbansrang Singthongnoi Kerttikittiphan taistella taistella taistella.

Leave a Reply