Tällä hetkellä kaikissa näkyminen “Phumphanmueng” taistella 7 kesäkuussa.

Nyt johtaja Thad tai päällikkö Sukthad Phumphanmueng on selvitetty pari nyrkkeilijät luettelo tämän 7 kesäkuuta 2016 jo Sitten on mestari jota tai Sansatan P.K. Sanchai Muai Thai Yim taistelemaan Satanfa sen jälkeen kun toinen tai Kengkat s. Pekko taistella Yodsila Faretax ja tukee yksi tai Phalaphon Phumphanmueng taistella Phalangthip Situaubon ja Kongkert Th. Pran 49 taistella Daewfai S. Siaphet.

 

Lisäksi on muita; eli Phetphanrit Ph. Lakbun taistella Siwakorn Kerttichareonchai Daewpharanchai taistelemaan Klaphachon Luakbanyai, Phettharia Seedakobwatsaduphanphuket taistelemaan Sansak S. Bunyiam ja ensimmäinen tai Phetthawat Phumphanmueng taistella Anansak Mahachaiphattana ja muut.

 

Johtaja Thad osoitti Muai Siam toimittajille, että nyt se on tehnyt kaikki luettelot pari niistä jo. Sitten tämä ohjelma on määritetty Banphonlamuengdeeryhmä antaa Muay Thai fanit piristämään ne kaikki ilman pettymään varmasti. Tämän seurauksena hän on taannut tästä aiheesta.

Leave a Reply