Varakas perustaja tai “Mit” on tuonut twin etelästä haastaa itsensä jokaisen parin, yksi

MIT Nakorn neuvoo Muay Thai fanit nähdä Datephet ja Phetdate tai hyvän tavan hengen muodossa, kun ne on tehty luettelot taistelemaan jälkeen mestari pari, yksi Suek yksi Mit Chai väliin. Lisäksi tämä ohjelma lähettää keskiviikkona, 18. toukokuuta vuonna 2016 Rachadamnern boxing Stadium. Merkittävästi Viimeisin ottelu molemmat ollut voittajia, joten seuraava ottelu on niin mielenkiintoinen ohjelma.

 

Tämä ohjelma promoottori Mit Nakorn on tehnyt luetteloita tämä twin näyttää hyvä lomake on tämän ympyrän uusi tähti. Tällöin Phetdate voi taistella Phetthailand Moosaphanmai ja Datephet Sakwichian voi taistella Chomyutjew Sitchomyut. Molemmat siis hyvä tulevaisuuden nyrkkeilijät, joten Muay Thai fanit Älä unohda katsoa tämän ottelun, ennustaa molemmille tullut tunnettu.

 

MIT Nakorn sanoi lopussa, että hän on todella varma, että tämä pari, yksi ei ehkä tehdä pettymys Muay Thai faneille tulevaisuudessa varmasti.

Leave a Reply