“Ploywittaya” on hyvä kuinka kohdata hänen pari nyrkkeilijä.

Helkkarin odotus koska aiemmin Ploywittaya Rojsurat muay thai Campille oli voittanut Pisteet Paeteng Kertpontip kerrankin aikaa; Näin ollen ensi kerralla Suek Praianan on 21 tammikuuta 2014 Phetsemuen on katsonut, että pelin Ploywittaya on vielä hyvä mahdollisuus olla voittaja samalla tavalla, vaikka hänellä on vähemmän nimi kuin Paeteng tai pari nyrkkeilijä. Toisaalta hän on hänen paljon tuoreutta kuin hänen pari nyrkkeilijä.

 

Wittaya Phetsemeun osoitti, että “pari nyrkkeilijä oli kohdannut keskenään kerrankin aikaa, ja Ploywittaya oli voittanut Pisteet häneltä veikeys. Sitten seuraava ottelu kohtaamaan 21 tammikuuta 2014 tarkastelin, että hänellä on hyvä mahdollisuus olla voittaja samalla tavalla, vaikka hänellä on vähemmän nimi kuin hänen pari nyrkkeilijä. Kuitenkin hän on hänen paljon tuoreutta kuin hänen pari nyrkkeilijä hänen voittaa. Sitten mielestäni peli on sama, joten jos muay thai fanit ovat ihastunut pari nyrkkeilijä, ne tulevat piristää onnekas aika varmasti.

 

Suek Praianan lähetetään 21 tammikuuta 2014 Chañe Muengchon ja ryhmätyöskentely oli päättänyt lipun hinta 280 bahtia 1 henkilö. Lisäksi tämän ohjelman on master pari nyrkkeilijä tai Nong O 5 tähteä Chicken edessä Phetphanomrung Kertmu 9 muay thai Campille sekä toinen pari nyrkkeilijä tai Songkhom Sakhoamsin päin Kongburi W. Sangphraphai, Ploywittaya Rojsurat muay thai Campille edessä Paeteng Kertphonthip, Songkhom Sitchareanthrab Yodkaikaew Faretex Ploysiam Phetyindeeacademy Rungnarai Kertmu 9 muay thai Campille edessä päin Nakamura A. Piriyaphinyo Phetsangthong istua a. edessä, Worachate s. Riangram edessä Phetprab 5 tähteä kana.

Leave a Reply