Se ei ehkä olla samalla tavalla, jos “Pheankhon” voisi taistella hänen pari, yksi sama painoarvo.

Tuk T. Surat yksi Pheankon T. Surat on ilmoittanut selvästi hänen rakkaan nyrkkeilijän senior tehty tai luettelon taistelevat kaupungin Suek yksi Thong Chai 9 kesäkuuta 2016. Lisäksi hän ei ehkä taistella Phrachanbarn Sorchor Wichitpadraew mennessä tinkiminen paino 1 punta 113-114 kiloa, jotta ei saada paljon rahaa tietenkin. Lisäksi näyttää siltä, että Pheankhon olisi hänen enemmän haittoja kuin hänen pari menetettyään on tämän henkilön jälkeen päin keskenään kerrankin. Lisäksi tällä kertaa Pheankon taistelee samanpainoinen hänen pari saada vähintään 1 miljoonaa bahtia varmasti.

 

Lisäksi viime aikoina Tuk T. Surat tai ylimmän Pheankon on vahvistanut, että tässä ohjelmassa tämä pari yksi voi taistella samanpainoinen saada suuria rahasummia. Päinvastoin Pheankhon ei voi tinkiä paino taistella 113/114 kiloa, koska hän on menettänyt tässä pari, yksi ennen. Näin ollen se voisi olla vaikea tehtävä. Sitten jos tämä pari pystytään taistelemaan samanpainoinen, voittaja saattaa tulla vähintään 1 miljoonaa bahtia ehdottomasti.

Leave a Reply