Mahasarakham antaa enemmän rahaa piristää “Rattanaphon”.

Sia Ya Muengchon tai kannattaja Muai istua Thong lampi nyrkkeily leirillä ja ryhmätyöskentely A. Wapheephathum Mahasarakham maakunnan valmistelee piristää Rattanaphon Sitthongpond Lumphinin boxing Stadium. Lisäksi hän aikoo taistella Fluknoi Moosaphanmai hänen luottamuksensa hyvä strategia tulla voittaja tässä pelissä.

 

Nyt on parempi nykyisen Suek yksi Weeraphon ja Suek Moosaphanmai, joka voi lähettää tämän 19 huhtikuuta vuonna 2016 Lumphinin. Sitten Valmistuttuaan Songkran Festival tämä pari yksi voivat palata taistelemaan jatkuvasti nyrkkeilystadionista. Sitten viime aikoina Sia Ya Muengchon tai Sitthongpond nyrkkeily leirillä kannattaja on osoittanut uskaltavansa piristää Rattanaphon Sitthongpound ilman pelkää Fluknoi Moosaphanmai takia Rattanaphon hyvä strategia.

 

Muengchon sanoi tämän ottelun sen tuovan cheer tiimi Sitthongpond nyrkkeily camp ja tiimityötä piirin Wapheephathum Mahasarakham maakunnassa tulossa paljon autoja piristää Rattanaphon Lumphinin boxing Stadium. Lisäksi jos Fluknoi Moosaphanmai on hyvä tiimityö, hän voi näyttää niitä koska tiimityö Rattanaphon ja Muengchon ovat valmiita piristää Rattanaphon paremmin tavalla tietenkin.

Leave a Reply